Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona pagarà les obres dels veïns desallotjats del carrer Comte

Ajuntament i veïns del carrer Comte de Tarragona han trobat finalment la fórmula per finançar les obres i totes les despeses derivades dels problemes urbanístics d'aquest carrer. El consistori acabarà pagant-ho tot i es fa enrere en la idea inicial que les responsabilitats havien de ser compartides. Han volgut prioritzar l'acord i continuar amb les obres perquè tothom pugui tornar a casa al més aviat possible. Fa més d'un mes que 35 persones van haver de ser desallotjades en aparèixer diverses esquerdes en els seus immobles.

Actualitzat
L'acord estableix que l'Ajuntament pagarà els 240.000 euros que poden costar les obres de micropilotatge, que s'espera que s'allarguin almenys dos mesos. En concepte de danys morals, també pagarà 72.000 euros més per als costos dels advocats i dels estudis tècnics que van encarregar els veïns. El consistori tarragoní també es compromet a compensar els professionals que, a causa de les obres, no han pogut treballar i també a fer-se càrrec dels costos d'allotjament als hotels. Aquest acord dóna per tancada la polèmica sobre qui pagarà tot el que costarà arreglar el clavegueram i les cases afectades del carrer Comte. Finalment, el cost recaurà íntegrament en l'Ajuntament tot i que els veïns, a canvi, demanaran ajuts a la Generalitat en concepte de rehabilitació d'habitatges i els retornarà a l'Ajuntament de Tarragona. Els moviments de terres i l'aparició d'esquerdes a les parets de vuit habitatges, a causa de l'acumulació d'aigües en el subsòl, van obligar l'Ajuntament de Tarragona a desallotjar 35 veïns del carrer Comte de la ciutat com a mesura preventiva. Això passava el 3 de febrer. Des d'aleshores, la majoria dels veïns viuen en un hotel de la plaça de la Font de Tarragona, així com en altres hotels de la ciutat que el consistori ha posat a la seva disposició. Tot i això, alguns veïns han preferit allotjar-se en cases d'amics o familiars.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut