Pla mitjà del cartell i la tanca col·locats pel Port de Tarragona per impedir el pas al passeig de l'Escullera de Tarragona a causa del tempora…
Pla mitjà del cartell i la tanca col·locats pel Port de Tarragona per impedir el pas al passeig de l'Escullera de Tarragona a causa del temporal Gloria. Foto del 20 de gener del 2020 (Horitzontal).

L'Ajuntament de Tarragona activa el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc de fort onatge

Actualitzat

ACN Tarragona.-L'Ajuntament de Tarragona ha activat aquest dilluns al matí el Pla d'Actuació Municipal (PAM), en fase d'alerta, per risc de fort onatge. El consistori ha recomanat no banyar-se ni quedar-se prop de la vora del mar, així com allunyar-se de l'escullera i dels passejos marítims a causa de l'important temporal marítim que afecta la Costa Daurada. Per la seva banda, el Port de Tarragona ha tallat l'accés al passeig de l'Escullera pel mateix motiu. De fet, la força de les onades està fent que l'aigua caigui a la zona de vianants i bicicletes. Durant tot el matí diverses persones curioses s'han acostat a diferents racons de la costa per comprovar l'estat del mar. El temporal ha fet que l'aigua hagi envaït bona part de la platja de l'Arrabassada.

Anar al contingut