Imatge de la pancarta de suport als presos i exiliats independentistes que penja a la façana de l'Ajuntament de Lleida, el 12 de novembre del 2…
Imatge de la pancarta de suport als presos i exiliats independentistes que penja a la façana de l'Ajuntament de Lleida, el 12 de novembre del 2019. (Horitzontal)

L'Ajuntament de Lleida penja de nou a la façana la pancarta i el llaç groc de suport als presos independentistes

ACN Lleida.-L'Ajuntament de Lleida va tornar a penjar aquest dilluns a la façana de l'avinguda de Blondel la pancarta amb un llaç groc i el lema 'Llibertat persones preses polítiques i exiliades. Free political prisoners and exilies'. Així mateix, també va tornar a col·locar el llaç groc a la façana que dona a la plaça Paeria. El govern municipal d'ERC, JxCat i el Comú va decidir retirar ambdós símbols el 9 d'octubre coincidint amb el període electoral pel 10-N, arran del requeriment de la Junta Electoral de Zona de Lleida després d'una denúncia presentada per Ciutadans. La Diputació de Lleida també va tornar a instal·lar aquest dilluns les dues pancartes de suport als presos i exiliats que, de la mateixa manera, havia retirat durant el procés electoral.

Anar al contingut