L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí reprèn el trasllat de camions cisterna per abastir els dipòsits d'aigua municipals

Actualitzat

ACN L'Espluga de Francolí.-L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) ha decidit reprendre el trasllat de camions cisterna de la xarxa pública de Montblanc per abastir els dipòsits municipals. La mesura, que ja s'havia aplicat a mitjans d'octubre, respon al baix nivell de reserves d'aigua al poble. L'escassa acumulació de pluges del darrer cap de setmana i la tendència de buidatge dels dipòsits han contribuït a aquesta situació. També es mantindran els talls nocturns de subministrament en zones concretes del municipi, cada dia d'onze de la nit a sis de la matinada, per detectar possibles fuites a la xarxa. D'altra banda, el consistori fa una crida a la població per respectar els talls nocturns i no utilitzar l'aigua a la nit si no és imprescindible.

Tot i que la mesura dels camions cisterna es va aplicar per primer cop a mitjans d'octubre, dotze dies després es va aturar ja que les reserves dels dipòsits municipals havien augmentat. Ara però, assessorats per tècnics, el govern local ha decidit tornar a utilitzar aquest mètode per abastir el municipi.

Anar al contingut