Pla general d'un operari amb una mànega desinfectant un tram de carrer de la Seu d'Urgell. Imatge facilitada per l'Ajuntament de la S…
Pla general d'un operari amb una mànega desinfectant un tram de carrer de la Seu d'Urgell. Imatge facilitada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell el 6 d'abril de 2020 (Vertical).

L'Ajuntament de la Seu duu a terme un servei especial de neteja i desinfecció després de tres setmanes de confinament

Actualitzat

ACN La Seu d'Urgell.-L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha encarregat un servei especial de repàs de neteja i desinfecció viària a la ciutat, el qual s'ha dut a terme aquest dilluns després de tres setmanes de confinament. En aquesta actuació s'hi han destinat quatre treballadors extraordinaris que han han dedicat quatre hores a realitzar aquestes tasques. Cal recordar que aquest servei va quedar molt reduït després de decretar-se l'estat d'alarma per fer front a la crisi del coronavirus. De fet, des d'aquell moment s'ha mantingut diàriament a un terç de la plantilla fent la neteja de bosses i mobles fora dels contenidors, així com un equip per desinfectar amb hipoclorit sòdic papereres, bancs i baranes.

Des del servei de neteja viària de la Seu d'Urgell demanen a la població que es tingui una cura especial en no llençar els guants a terra. Aquests van als contenidors de fracció resta o a les papereres. També asseguren que és molt important recollir sempre les defecacions dels gossos.

Anar al contingut