La pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics", penjada altra vegada a la façana de l'Ajuntament de Girona (ACN)
La pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics", penjada altra vegada a la façana de l'Ajuntament de Girona (ACN)
Girona

L'Ajuntament de Girona torna a penjar la pancarta "Llibertat presos polítics"

L'equip de govern del consistori va haver de retirar la pancarta poc abans que comencés la campanya del 21D per ordre de la Junta Electoral

Actualitzat

L'Ajuntament de Girona ha tornat a penjar aquest dimecres la pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics" a la façana del consistori. Des de mig matí, el cartell que demana l'excarceració d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart torna a ser a la balconada.

L'equip de govern de la ciutat es va veure forçat a retirar la pancarta el 4 de desembre, poques hores abans que comencés la campanya del 21D, per ordre de la Junta Electoral. Des d'aleshores, la pancarta ha estat penjada en un dels balcons particulars de la mateixa plaça del Vi. En comptes de la pancarta demanant la llibertat dels dirigents sobiranistes empresonats, durant aquests dies hi ha hagut una pancarta amb les paraules "Llibertat d'expressió".

Ara, aquest segon cartell s'ha retirat i s'ha guardat, mentre el consistori estudia possibles emplaçaments on col·locar-lo.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut