El balcó de l'Ajuntament de Figueres on des d'avui només hi ha la bandera de la "República catalana", en una imatge d'aques…
El balcó de l'Ajuntament de Figueres on des d'avui només hi ha la bandera de la "República catalana", en una imatge d'aquest 27 d'octubre de 2017. (Horitzontal)

L'Ajuntament de Figueres també treu la bandera espanyola del balcó i hi penja la de la "República catalana"

Actualitzat

ACN Figueres.-L'Ajuntament de Figueres també ha tret la 'rojigualda' del balcó municipal i des d'avui només hi oneja la senyera, que col·locat a la barana. L'alcaldessa, Marta Felip, ha explicat que la setmana van portar a "rentar" les banderes (entre elles també la catalana i l'europea) i que, des d'avui, només hi oneja la de la "República catalana". Figueres ja va protagonitzar una retirada polèmica durant la concentració el passat 2 d'octubre en protesta per les càrregues policials del referèndum. Aleshores, un grup de persones van accedir al balcó des del despatx d'alcaldia i van arrencar la 'rojigualda'. Felip va criticar com s'havia dut a terme l'actuació i, al cap de pocs dies, es va tornar a col·locar.

Anar al contingut