Javier Bardem caminant davant la Monumental.
Javier Bardem coprotagonitza "The Gunman", que es roda a Barcelona.
Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona no permet rodar una escena de la pel·lícula "The Gunman" amb toros a la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona ha prohibit el rodatge d'una escena amb toros a la ciutat per la pel·lícula "The Gunman", protagonitzada per Javier Bardem i Sean Penn. El conseller Mascarell qüestiona aquesta decisió.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Barcelona ha prohibit el rodatge d'una escena amb toros a la ciutat per la pel·lícula "The Gunman", protagonitzada per Javier Bardem i Sean Penn. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell qüestiona aquesta decisió.

Mascarell, ha dit que no entén el gest de l'Ajuntament perquè "ens convé que es donin facilitats al cinema".

Segons l'Ajuntament, que el 2004 es va declarar ciutat antitaurina, no es pot rodar cap escena que no respecti la llei de protecció dels animals i les ordenances referents a aquest assumpte.

Per això, ha afegit que va oferir a la producció del film la possibilitat de rodar l'escena amb bous i que, en tot cas, l'equip de la pel·lícula apliqués els retocs digitals pertinents per donar-los aparença de toros.

Així, els bous han tornat a la Monumental. La plaça, tancada al toreig des de fa dos anys, ha tornat a acollir animals als seus corrals. Després que es prohibís gravar imatges d'una suposada corrida de toros, es va trobar la solució de substituir els toros per bous.
Anar al contingut