Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona fa marxa enrere i tancarà les noves parades de la Rambla

L'Ajuntament de Barcelona ha fet marxa enrere en la reconversió de les parades d'ocellaires de la Rambla, que va començar aquest estiu. El consistori ha decidit ara tancar-les i negociarà indemnitzacions amb els afectats, que ja s'han mostrat en desacord amb la mesura.

Actualitzat
No fa ni un any que les van renovar, però les noves parades de la Rambla de Barcelona, les que substitueixen les antigues parades dels ocellaires, desapareixeran. Després que aquest estiu es va iniciar el procés de reconversió de les parades d'ocellaires, l'Ajuntament de Barcelona vol tancar-les de manera definitiva.

Dels onze comerços que hi havia, alguns ja han reconvertit el negoci en parades de productes de pastisseria típics del país i han abandonat la venda de mascotes. Uns altres encara incompleixen la normativa sobre venda d'animals, vigent des de fa set anys.

El consistori barceloní ja ha invertit 240.000 euros en aquest procés i ara es planteja negociar amb els paradistes, per recuperar les llicències i que el passeig guanyi espai per als vianants. Els paradistes diuen que se senten enganyats pel consistori i que sempre han complert les seves recomanacions sobre el procés de reconversió i sobre els productes que posen a la venda.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut