El director de l'Incasòl, Damià Calvet, i l'alcalde de d'Almacelles, Josep Ibarz, durant la presentació a empresaris del sector d…
El director de l'Incasòl, Damià Calvet, i l'alcalde de d'Almacelles, Josep Ibarz, durant la presentació a empresaris del sector d'activitats econòmiques SUD-12A. Imatge del 13 de setembre del 2017. (Vertical)

L'Ajuntament d'Almacelles i l'Incasòl presenten la comercialització de prop de 4 hectàrees de sòl industrial

Actualitzat

ACN Almacelles.-El director de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), Damià Calvet, i l'alcalde de d'Almacelles (Segrià), Josep Ibarz, van presentar aquest dimecres en un acte amb empresaris lleidatans la venda de les futures parcel·les del sector d'activitats econòmiques SUD-12A d'aquest municipi del Segrià. Aquest sector té una superfície total de 3,8 hectàrees, distribuïdes en set parcel·les, cinc de les quals són propietat de l'Incasòl, que oscil·len entre els 2.000 i els 4.400 metres quadrats de superfície de sòl i es destinaran a usos industrials. El preu de venda serà d'aproximadament 42 euros per metre quadrat, segons van donar a conèixer. El sector SUD-A12 té un emplaçament estratègic, a l'entorn de l'Aeroport de Lleida-Alguaire i amb accés a l'A-22, l'N-240 i l'A-2, així com a la línia d'alta velocitat Lleida-Saragossa.

El document d'informació sobre la comercialització dels terrenys ja es pot consultar al web de l'Incasòl i a l'Ajuntament d'Almacelles. Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14 hores del dia 21 de setembre. Un dels objectius de l'Incasòl és crear les condicions per impulsar l'activitat econòmica. Així, l'empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball.

Anar al contingut