L'Aigua de Vilajuïga torna a embotellar-se, ara amb un projecte del grup Grífols

Es comercialitzarà a finals d'estiu a restaurants, hotels i botigues de referència

Actualitzat

La històrica marca Aigua de Vilajuïga torna a posar-se en marxa de la mà de la multinacional del sector farmacèutic Grífols, que va adquirir l'empresa després que la planta embotelladora cessés l'activitat el mes de juny passat.

Ara, el nou projecte no tan sols preveu tornar a envasar i comercialitzar l'aigua, sinó també recuperar tot el patrimoni i els edificis de la planta.

 

El grup Grífols està refent de dalt a baix tot el conjunt de la històrica planta embotelladora, substituint les antigues instal·lacions per maquinària nova, que aviat tornarà a embotellar aquesta aigua de gasificació natural amb una nova imatge i envàs que encara és un secret.

Joan Fornós és el director general d'Aigües Minerals de Vilajuïga:

"Ho hem revisat tot amb la màxima cura des de l'embotelladora, la nova ampolla, la nova etiqueta, des del relat que farem del producte... Per, fonamentalment, transmetre'l com un producte de territori."

El nou projecte recupera també l'esplendor de la façana original o la font on antigament es venia a buscar aigua amb garrafes. L'edifici adjacent també s'està rehabilitant per a usos interns del grup Grífols, com ara cursos i formació.

 

Es tracta d'una recuperació integral que satisfà els veïns de Vilajuïga, molt orgullosos de la tradició i el prestigi de la marca i el nom que dona al poble.

 

La planta tindrà una plantilla similar a la que hi treballava fins que va tancar, una desena de persones. La previsió dels nous gestors és que es comenci a distribuir entre l'agost i el setembre, sobretot a restaurants, hotels i botigues de referència.

Anar al contingut