Un moment del polèmic vídeo del "cara anchoa"
Un moment del polèmic vídeo del "cara anchoa"

L'agressor del youtuber "cara anchoa" li reclama part dels beneficis dels vídeos

L'advocat demana que MrGranbomba, el youtuber en qüestió, "reconegui que ha vulnerat el dret a l'honor, la privacitat i la imatge" del seu client

RedaccióActualitzat

El repartidor que va clavar una bufetada al youtuber alacantí MrGranbomba per haver-li dit "cara anchoa" durant una de les seves bromes de càmera oculta li reclama la meitat dels guanys econòmics obtinguts amb els vídeos. Així ho ha explicat l'advocat del treballador, Carlos Frigola, que ha indicat que l'acte de conciliació contra el youtuber s'ha fixat per al 30 de maig, al jutjat de primera instància d'Alacant.

L'advocat ha apuntat que el que demanen en l'acte, previ a la presentació d'una querella criminal, és que MrGranbomba "reconegui que ha vulnerat el dret a l'honor, la privacitat i la imatge" del seu client, així com les "calúmnies i injúries" que ha emès contra ell.

Llibertat amb fiança de 2.000 euros per al youtuber que va vexar un sensesostre

A més, el lletrat entén que el youtuber s'ha lucrat amb els vídeos de la broma i les circumstàncies posteriors que s'han generat "sense el consentiment" del repartidor i sol·licita "una reclamació econòmica del benefici obtingut a costa del meu client".

El jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant va condemnar al repartidor a pagar una multa de 30 euros per haver donat una bufetada al youtuber durant la broma i va eximir-lo de pagar una indemnització al denunciant.

Anar al contingut