L'Agència Tributària conclou que el Barça va cometre delicte fiscal en el fitxatge de Neymar

L'Agència Tributària considera que el Barça va cometre un delicte fiscal en la contractació de Neymar per valor de 9 milions d'euros, segons ha avançat la Cadena SER. El Barça i el seu anterior president, Sandro Rosell, han estat imputats per aquest cas i hauran de comparèixer a declarar davant el jutge Ruz el pròxim 13 de juny.

Actualitzat

L'Agència Tributària considera que el Barça va cometre un delicte fiscal en la contractació de Neymar per valor de 9 milions d'euros, segons ha avançat la Cadena SER. El club blaugrana i el seu anterior president, Sandro Rosell, han estat imputats per aquest cas i hauran de comparèixer a declarar davant el jutge Ruz el pròxim 13 de juny.

El Barça ja va fer un pagament de 13,5 milions d'euros, però això no l'eximeix de la comissió del delicte, ja que va fer el pagament quan el procediment judicial ja estava obert.

Rosell i el Barça, citats a declarar el 13 de juny

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha citat a declarar com a imputats l'expresident del Barcelona Sandro Rosell i el representant legal del club, Antoni Rossich, el pròxim 13 de juny en relació amb el delicte fiscal que presumptament va cometre el club blaugrana amb el fitxatge del davanter brasiler Neymar.

Ruz adopta aquesta decisió en una providència que ha emès aquest dimarts després de rebre un informe de l'Agència Tributària que confirma que el F. C. Barcelona, imputat ja en aquesta causa com a persona jurídica, va cometre un delicte fiscal en defraudar a Hisenda almenys 9,1 milions euros en el fitxatge de Neymar da Silva.

Segons el jutge, en aquest informe Hisenda també constata "amb excepcions" la possible defraudació de 2,6 milions d'euros més per a l'exercici del 2014 i pregunta a les parts sobre la procedència de dirigir el procediment sobre les persones que intervenen en els diferents contractes objecte d'investigació, cosa que podria afectar l'actual president del Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut