Rajoy i Lagarde, poc abans de la reunió a la seu de l'FMI. (Foto: EFE)
Rajoy i Lagarde, poc abans de la reunió a la seu de l'FMI. (Foto: EFE)
Washington

Lagarde felicita Rajoy perquè les reformes "ja es veuen"

En una trobada que ha durat mitja hora, Rajoy ha destacat l'evolució positiva d'alguns sectors econòmics, com per exemple el de l'automòbil. A més, tots dos dirigents han intercanviat punts de vista sobre el repte d'"assegurar-se que la recuperació derivi en un creixement vigorós i en creació d'ocupació", segons ha explicat una portaveu de l'FMI.

Actualitzat

La directora gerent del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, ha felicitat el president espanyol, Mariano Rajoy, per les reformes engegades pel seu executiu. En el marc de la seva visita als Estats Units i després de veure's a la Casa Blanca amb el president nord-americà, Rajoy s'ha entrevistat amb Lagarde, que ha elogiat especialment la reforma laboral i de les pensions, els resultats de les quals, segons ha assegurat, "ja es veuen".

Segons la responsable de l'organisme monetari, la consolidació fiscal va a bon ritme. En una trobada que ha durat mitja hora, Rajoy ha destacat l'evolució positiva d'alguns sectors econòmics, com per exemple el de l'automòbil. A més, tots dos dirigents han intercanviat punts de vista sobre el repte d'"assegurar-se que la recuperació derivi en un creixement vigorós i en creació d'ocupació", segons ha explicat una portaveu de l'FMI.

La visita del president espanyol als EUA continua amb una entrevista amb inversors, davant dels quals defensarà, també, la recuperació espanyola amb dades a la mà. I és que justament aquest dilluns el ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos, ha anunciat un creixement del 0,3% del PIB el quart trimestre del 2013.

 

 

Anar al contingut