Actualitat blaugrana

L'afició carrega contra Laporta i li demana la dimissió després de l'empat del Barça amb el Getafe

La mocadorada i els crits de "Laporta, dimissió" al finalitzar el partit contra el Getafe han deixat el president blaugrana contra les cordes. L'equip és incapaç de reaccionar i l'afició, cansada i fastiguejada per la crisi que travessa, ha esclatat carregant contra el mandatari culer. El cas Ronaldinho, els mals resultats i l'absència d'un futur encoratjador i il·lusionador dibuixen un Barça navegant a la deriva i els barcelonistes només hi veuen una solució: dimissions. La visita del Schalke dimecres podria precipitar els esdeveniments, ja que mentre Laporta demana confiança i somia en la Champions, l'actual nivell de l'equip no garanteix l'accés a la semifinals.

Actualitzat

La situació del Barça ha degenerat tant que amenaça ara en esclatar a les mans de la directiva i, més concretament, a les de Joan Laporta. El trist empat de diumenge entre el Barça i el Getafe va ser el detonant que va despertar les ires d'una afició esgotada, fastiguejada, decebuda i indignada. Com a l'època de Núñez i Gaspart, tot i que ara el centre de les crítiques és el president que va aconseguir tocar el cel amb el ja llunyà cercle virtuós. Només dos anys després, la decadència de l'artífex d'aquella època daurada -no, no és Laporta, és Ronaldinho- amenaça d'arrossegar el màxim dirigent blaugrana.

I és que el cas Ronaldinho i tot el debat generat per les seves absències i la seva polèmica lesió, més la mala i nefasta situació de l'equip, la falta d'un hortizó esperançador i les enceses paraules del mateix Laporta diumenge al Congrés Mundial de Penyes han fet esclatar l'estabilitat del club.

Les irades arengues de Laporta, més pròpies de l'època nuñista, no han estat ben encaixades per l'afició barcelonista que, alhora, s'ha cansat dels arguments possibilistes -encara queda Lliga i encara queda Champions- del president. La mala situació de l'equip, la impotència mostrada diumenge pels jugadors de Rijkaard no donen als barcelonistes ni arguments ni esperances de cara al desenllaç de la temporada.

Alguns ja parlen de les semifinals contra el Manchester i és cert que el 0-1 aconseguit a Gelsenkirchen deixa el Barça com a favorit, però una ensopegada dimecres en la visita del Schalke podria fer saltar pels aires l'actual projecte blaugrana.  

Entrenament sense públic 

Després dels fets de diumenge, el Barça ha tornat a la feina aquest matí però ho ha fet al Miniestadi però sense la presència d'aficionats. A la sessió no s'hi ha permès l'entrada de públic per tal d'evitar imatges com les d'ahir a les graderies i a la llotja. L'equip ha començat a preparar la tornada dels quarts de la Champions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut