Lady Gaga torna a la pista de ball amb el seu sisè disc "Chromatica"

Aquest nou àlbum del qual s'ha endarrerit la publicació a causa de la crisi del coronavirus, arriba quatre anys després del seu últim disc, "Joanne"

Actualitzat

Els fans de Lady Gaga ja no hauran d'esperar més, la cantant nord-americana acaba de publicar el seu nou àlbum, que ja es pot escoltar a les plataformes de streaming.

"Chromatica" tracta temes molt foscos, però gairebé totes les cançons tenen un missatge positiu, perquè el que vol és que faci passar a tothom un moment disfrutable i ballable. Segons Lady Gaga, el disc, és una mena de planeta distòpic a la seva ment, on tots els sons i colors es barregen.

Segueix el lema de "ballar a través del dolor", marcat sobretot per la fibromiàlgia que li van detectar fa uns anys i que la va obligar a ajornar la gira del disc anterior.

 

Gaga fa setmanes que alimenta el seu compte oficial d'Instagram. Les instantànies que publica no deixen ningú indiferent. I és que encara que estiguem acostumats al seu costat més enigmàtic i estrafolari, Gaga no deixa de sorprendre amb les seves publicacions.

 

De fet, una d'elles ja ens anunciava que s'endarreria la publicació de "Chromatica" a causa de la crisi del coronavirus. "Són temps tan complicats per a molts de nosaltres. Crec que l'art és una de les coses més fortes que tenim per promoure felicitat i curació en temps com aquests ... ", va comentar al març, quan va confirmar la postergació de l'estrena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lady Gaga (@ladygaga) el

Ariana Grande, Elton John i Blackpink encapçalen la llista de col·laboradors d'aquest disc de 16 temes. "Chromatica" arriba quatre anys després de "Joanne" i dos després de l'exitosa banda sonora de la pel·lícula "A star is born", que va protagonitzar al costat de Bradley Cooper.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut