Incendis a Califòrnia (Reuters)
Incendis a Califòrnia (Reuters)
Los Angeles

Lady Gaga, Kim Kardashian i Will Smith, entre els famosos evacuats pel foc a Malibu

L'actriu i cantant Cher i l'exmedallista olímpica Caitlyn Jenner han perdut la casa

RedaccióActualitzat

Dos incendis avancen sense control a l'estat nord-americà de Califòrnia i han arribat a la zona de Malibu, on famosos i estrelles de Hollywood tenen propietats, i alguns han hagut de ser evacuats.

A través de les xarxes socials expliquen que han estat desallotjats o que la seva casa s'ha vist amenaçada. Molts han agraït la tasca dels bombers i s'han solidaritzat amb la resta de famílies afectades.

 

Notícia relacionada: Els focs de Califòrnia han deixat almenys 9 morts i més de 150.000 evacuats.

 

El cineasta Guillermo del Toro ha explicat que l'han evacuat de casa, on té una col·lecció de milers d'objectes relacionats amb pel·lícules. I en una segona piulada reflexiona que els objectes es perden o se substitueixen, però que tot continua mentre s'està viu.

 

També Kim Karadashian ha publicat a les xarxes que les flames han tocat la casa que té en aquesta zona, però es mostra optimista. Diu que ara la situació està més continguda.

 

Lady Gaga ha compartit a través d'Instagram Stories el moment en què ha hagut de marxar de casa davant la possible arribada del foc.

 

Mark Hamill, protagonista de "Star Wars", ha donat les gràcies a tothom que s'ha preocupat per ells i ha epxlicat que, tot i que les flames han estat molt a prop, ell i la seva família estan bé.

Orlando Bloom ha donat suport als bombers i ha compartit una imatge del seu carrer amb les flames molt a prop.

 

L'actor Charlie Sheen ha demanat ajuda a través de Twitter per localitzar els seus pares, Martin i Janet Sheen. Explica que estaven en un grup a Zuma Beach i no aconsegueix parlar amb ells.

 

Will Smith també ha compartit imatges del foc acostant-se a casa seva i ha explicat que hauran de marxar.

 

L'actriu i cantant Cher ha explicat que ha vist com el foc destruïa tota la seva vida i que pregava per tothom que estigui allà on hi ha foc.

El digital TMZ explica que Caitlyn Jenner, exmedallista olímpica que s'ha fet popular per participar en el xou de les Kardashian, ha perdut la casa. Unes hores abans ha compartit unes imatges a Instagram en què explica que estan bé i en un lloc segur, però que no saben què passarà amb la seva casa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We're out of the fire zone and are safe. Thinking about all those that are affected and hope you all are safe too.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

ARXIVAT A:
CinemaTelevisióIncendis
Anar al contingut