Alejandro Balbi, advocat de Luis Suárez, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Alejandro Balbi, advocat de Luis Suárez, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Futbol

L'advocat de Luis Suárez, Alejandro Balbi, és a Barcelona per preparar el recurs que presentaran a la FIFA

L'advocat de Luis Suárez, Alejandro Balbi, ha confirmat a través del seu compte de Twitter que es troba a Barcelona per preparar amb advocats d'aquí el recurs que se li presentarà a la FIFA per mirar que es rebaixi la sanció al davanter uruguaià. Tot i la mossegada a Chiellini, el Barça continua interessat en el seu fitxatge, però des del club blaugrana ara esperen que sigui el mateix jugador el que mogui fitxa i digui al Liverpool que vol marxar.

Actualitzat

L'advocat de Luis Suárez, Alejandro Balbi, ha confirmat a través del seu compte de Twitter que es troba a Barcelona per preparar amb advocats d'aquí el recurs que se li presentarà a la FIFA per mirar que es rebaixi la sanció de nou partits al davanter uruguaià. Aprofitant la seva estada a la capital catalana, no sembla descartable que, paral·lelament, Balbi aprofiti per negociar amb el Barça el possible fitxatge de Suárez pel Barça.

 


Tot i la mossegada a Chiellini i la dura sanció que li ha imposat la FIFA, el Barça continua interessat en el seu fitxatge, però des del club blaugrana ara esperen que sigui el mateix jugador el que mogui fitxa i digui al Liverpool que vol marxar.

Anar al contingut