Exteriors del mòdul VII d'Estremera, on estan ingressats els exconsellers Forn, Junqueras i Romeva (ACN)
Exteriors del mòdul VII d'Estremera, on estan ingressats els exconsellers Forn, Junqueras i Romeva (ACN)
Barcelona

Junqueras i Romeva presenten denúncia al jutjat contra l'autor del vídeo d'Estremera

Institucions Penitenciàries ha obert una investigació per saber qui va enregistrar les imatges amb un rellotge espia

RedaccióActualitzat

L'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, ha confirmat que aquest dissabte ha presentat denúncia davant el jutjat d'Arganda del Rey contra l'intern que va gravar el vídeo dins la presó d'Estremera: 

 

 

L'autor del vídeo que mostra els tres exconsellers en el seu dia a dia dins la presó d'Estremera ja està identificat

 


Segons les primeres informacions, la persona que va enregistrar les imatges de la vida quotidiana de Junqueras, Forn i Romeva a la presó és un intern del seu mateix mòdul, el mòdul 7 d'Estremera. La gravació s'hauria fet amb un rellotge espia.

Institucions Penitenciàries ja ha obert una investigació per trobar l'origen de les imatges de l'interior de la presó d'Estremera que es van publicar aquesta setmana al diari "Ara" i a La Sexta.

Andreu Van den Eynde va enviar dimecres un fax al director del centre penitenciari demanant que s'iniciés una investigació amb l'objectiu de "protegir" els seus clients i evitar que tornés a produir-se una situació semblant. Per l'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, algú ha fet "negoci" amb les imatges.

"Si hagués d'apostar, diria que ha estat un emprenedor, no crec que sigui una cosa induïda, crec que algú ha vist una oportunitat de negoci."

 

La filtració ha generat indignació i crítiques de l'entorn més pròxim de Junqueras, Romeva i Forn. Van den Eynde ha explicat que els familiars dels polítics catalans viuen amb "una part de resignació" les filtracions d'imatges del dia a dia de Junqueras, Romeva i Forn a la presó d'Estremera. I assegura que consideren "la vulneració de la intimitat com si fos pròpia".

L'advocat considera la filtració de les imatges un "acarnissament intolerable" perquè pren als polítics presos la seva dignitat i els seus drets.

 


ARXIVAT A:
Oriol JunquerasRaül RomevaJoaquim FornGovern empresonatArticle 155
Anar al contingut