Bàsquet

L'adolescent Josh Ruggles torna a superar els professionals de la Lliga Endesa en el concurs de triples

El jove nord-americà Josh Ruggles, de 17 anys, s'ha imposat per segon any consecutiu als jugadors professionals de la Lliga Endesa en el concurs de triples que es disputa abans de la final de la Supercopa. En la ronda definitiva del concurs, l'adolescent ha sumat 25 dels 30 punts possibles.

Actualitzat

El jove nord-americà Josh Ruggles, de 17 anys, s'ha imposat per segon any consecutiu als jugadors professionals de la Lliga Endesa en el concurs de triples que es disputa abans de la final de la Supercopa. En la ronda definitiva del concurs, l'adolescent ha sumat 25 dels 30 punts possibles (en 25 llançaments, amb 5 pilotes que valen 2 punts), mentre que el jugador del Reial Madrid Jaycee Carroll s'ha quedat en 21.

El blaugrana Àlex Abrines ha quedat eliminat en la primera ronda, la de quarts, a mans d'un especialista en triples com Alberto Corbacho. El jugador del Rio Natura Monbus gallec ha fet la millor sèrie de la tarda amb 28 punts. En semifinals no ho ha pogut repetir i ha caigut davant el subcampió. Com ja va passar en l'anterior edició d'aquesta competició, Ruggles no podrà quedar-se amb el premi en metàl·lic reservat pel guanyador. La normativa del bàsquet de formació dels Estats Units l'impedeix fer-ho.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut