Madrid

L'adéu preventiu d'un dels "homes forts" d'Aguirre

RedaccióActualitzat

Francisco Granados va ser secretari general del PP de Madrid entre el 2004 i el 2011, i era, "de facto", la mà dreta d'Esperanza Aguirre. Coincidint amb aquesta època, Granados va disposar d'un compte a Suïssa d'un milió i mig d'euros. És aquest compte el que ha motivat la seva detenció després que les autoritats suïsses van alertar de la seva existència a Espanya. 

Granados va deixar la política al febrer, després de 15 anys de carrera, quan va sortir a la llum l'existència d'aquest compte a Suïssa. També va dimitir com a diputat a l'Assemblea de Madrid i com a senador.

"Molt poc temps després", segons fonts del PP de Madrid, qui també havia estat alcalde de Valdemoro va deixar la presidència del PP de Valdemoro i se'n va anar a treballar a un banc d'inversió francès. 

Granados va ostentar tres conselleries en els governs de l'expresidenta regional i presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre. No obstant això, en els últims dos anys va discrepar-hi en moltes ocasions.

Després de la seva dimissió, la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, va opinar que faltava molta informació sobre l'assumpte.

Anar al contingut