Ripollet

L'acusat de matar una companya de classe de 14 anys a Ripollet confessa el crim

Al final ha confessat. Sergio, l'adolescent de 15 anys acusat de la mort d'una companya de classe de 14, coneguda com a Maores, ha reconegut que la va degollar amb una navalla. El succés va passar la nit de la castanyada en un descampat de Ripollet. El menor, que està tancat en un centre de justícia juvenil, ha explicat que sentia veus que li deien que l'havia de matar. Sergio també ha dit que el seu amic Luis ho va veure tot. Aquest noi, de 14 anys i també reclòs, va assegurar no saber res de l'agressió.

Actualitzat
Arran de la confessió de Sergio, el seu advocat, Jordi Llobet, va demanar un examen psicològic del seu client que va concloure que té una psicopatia crònica i que ha tingut episodis d'autolesions, com ara haver-se trencat un braç a cops. L'advocat ha comentat que, com que Sergio ha confessat el crim, intentarà arribar a un acord de conformitat amb les acusacions.

D'altra banda, les converses de Messenger que van aconseguir els Mossos d'Esquadra de l'ordinador de Sergio revelen que el noi li va dir al seu amic Luis, de 14 anys, que havien d'anar a buscar Maroes per fer-li mal. I, després de l'assassinat, comenten de forma sorneguera si encara li bategava el cor a la seva amiga. L'endemà del crim tots dos es van entregar a la policia.
Anar al contingut