Imatge d'arxiu de Sophie Turner i Joe Jonas (Reuters)
Imatge d'arxiu de Sophie Turner i Joe Jonas (Reuters)

L'actriu Sophie Turner acusa l'exmarit, Joe Jonas, de retenir les seves filles

Una denúncia que el cantant ja ha contestat a través d'un comunicat on assegura que el Tribunal de Florida, que porta el divorci, no permet el trasllat de les menors

RedaccióActualitzat

L'actriu britànica Sophie Turner, coneguda pel seu paper de Sansa Stark a "Joc de trons", ha demandat la seva exparella, el cantant Joe Jonas. Segons la denúncia a la qual han tingut accés mitjans britànics com la BBC, Turner li sol·licita que torni les seves dues filles a la "residència habitual", a Anglaterra.

I és que l'actriu al·lega que Jonas estaria retenint els passaports de les menors perquè no puguin sortir dels Estats Units.

Una denúncia que el cantant ja ha contestat a través d'un comunicat emès pel seu representant i que publica el portal TMZ. Assegura que el Tribunal de Florida, on Jonas va iniciar els tràmits de divorci, impedeix, de moment, el seu trasllat:

"El Tribunal de Florida ja ha dictat una ordre que restringeix a tots dos progenitors el trasllat de les filles. La Sophie va ser notificada d'aquesta ordre el 6 de setembre del 2023, fa més de dues setmanes."

El representant del cantant reconeix que Turner "va comunicar que volia emportar-se-les permanentment al Regne Unit". I que, per tant, va exigir que "Joe li lliurés els passaports per poder treure-les del país". Tot i això, apunta que si Jonas complís amb la petició de l'actriu "estaria violant l'ordre del Tribunal de Florida".

El representant també s'oposa a la utilització que ha fet Turner del terme "segrest", ja que afirma que "en el millor dels casos és enganyós i, en el pitjor, un greu abús del sistema legal".
 

Divorci mediàtic

La parella va decidir divorciar-se a principis del mes de setembre, moment en què tots dos ho anunciaven a les xarxes socials. En un escrit compartit, asseguraven que posaven fi al seu matrimoni de quatre anys de "manera mútua i amistosa" i demanaven que es respectés "la seva privacitat i la de les seves filles".

 

Un divorci que ara sembla un procés més difícil de concloure. En aquest sentit, en l'escrit publicat pel representant del cantant s'afirma que, encara que Jonas creu que la llar de les seves filles hauria de ser als Estats Units, està obert a compartir-ne la custòdia. I "està d'acord en el fet que creixin tant als EUA com al Regne Unit".

Apunta també que les menors actualment estarien amb Turner a Nova York, després de passar els últims tres mesos amb el cantant per acord de les dues parts.

 

 

Anar al contingut