Silvia Abascal és donada d'alta després de patir un ictus
Silvia Abascal és donada d'alta després de patir un ictus
Madrid

L'actriu Silvia Abascal rep l'alta després de tenir un infart cerebral

Després de passar ingressada un mes a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, l'actriu Silvia Abascal ha rebut l'alta i s'està recuperant de l'infart cerebral que va tenir el 2 d'abril.

Actualitzat
Silvia Abascal ha rebut l'alta hospitalària i ja s'està recuperant al seu domicili després de tenir, el 2 d'abril, un infart celebral durant la presentació del Festival de Cine de Màlaga.

Aquell dia, l'actriu, mentre feia de jurat al festival, es va desmaiar. En aquell moment la van atendre d'urgència a l'Hospital Carlos Haya de Màlaga, i posteriorment la van ingressar a l'UVI. Al cap d'uns dies, la van traslladar a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, on va superar l'ictus, i la van tornar a intervenir amb molt bon resultat quirúrgic i sense incidències.

El seu germà, Fito, ha confirmat la notícia de l'alta i la recuperació de l'actriu, i assegura que la recuperació serà llarga. La seva companya de sèrie ("Piratas"), Pilar Rubio, també s'ha fet ressò de la notícia al seu Twitter i espera que es recuperi ben aviat.


Anar al contingut