María León, en una imatge d'arxiu, posant en una catifa vermella
María León diu que posa la "confiança en la justícia" (EFE/Víctor Lerena )

L'actriu María León nega haver agredit una agent: "He estat víctima d'un abús policial"

L'actriu, detinguda la matinada de divendres acusada de pegar a una agent de la Policia Local de Sevilla, assegura que ha posat el cas en mans dels seus advocats

RedaccióActualitzat

L'actriu María León, detinguda aquest cap de setmana a Sevilla acusada d'atemptat contra l'autoritat, nega haver agredit cap agent de la Policia Local i diu que és "víctima d'abús policial".

En un missatge que ha publicat a Twitter, assegura que no és la seva "intenció posar en dubte la feina necessària que fan les forces i cossos de seguretat de l'Estat", però que ha estat "víctima d'un abús policial per part d'uns agents de la Policia Local de Sevilla".

León afegeix que el cas està en mans dels seus advocats. "Poso tota la meva confiança en la justícia", conclou.

María León va ser detinguda la matinada de divendres a dissabte (EFE/ David Arjona)

Segons la versió policial, eren cap a les 5 de la matinada quan l'actriu, de 38 anys, i uns amics es van encarar amb uns agents que estaven practicant una prova d'alcoholèmia a un ciclista. En demanar-los que s'identifiquessin, León els va dir que ella no portava el DNI.

Quan els agents van dir-li, llavors, que els havia d'acompanyar a comissaria dins el cotxe patrulla, ella va reaccionar violentament agredint una policia local, que --sempre segons la versió policial-- va necessitar assistència mèdica posterior.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut