Carrie Fisher en una entrevista l'any 2015
Los Angeles

L'actriu Carrie Fisher té un atac de cor en un vol

RedaccióActualitzat

L'actriu nord-americana Carrie Fisher, coneguda pel seu paper de princesa Leia a la pel·lícula "La guerra de les galàxies", ha tingut un atac de cor en ple vol.

Fisher està estable a la unitat de cures intensives de l'hospital UCLA Medical Center de Los Angeles.

L'aturada cardíaca l'ha tingut dalt d'un avió que volava de Londres a Los Angeles quinze minuts abans d'aterrar a la ciutat nord-americana. Dins de l'aparell li han practicat el protocol de reanimació fins que l'avió ha aterrat i l'han pogut traslladar a l'hospital. Personal de United Airlines, l'aerolínia que operava el vol, asseguren que l'actriu estava inconscient quan ha aterrat l'avió.

Carrie Fisher es va fer famosa arran del seu paper de princesa Leia a la "Guerra de les galàxies" en la trilogia original de George Lucas. Com els seus companys de repartiment, Harrison Ford i Mark Hamill, Fisher va tornar pel rellançament de la saga "Star Wars: el despertar de la força".

Uns minuts sense respiració

L'actriu Anna Akana, que anava en el mateix vol que Fisher, ha confirmat que Carrie va estar sense respiració alguns minuts.

El germà de l'actriu, Todd Fisher, ha dit que no pot confirmar quin és l'estat de la seva germana, tot i que en un primer moment havia assegurat que ja estava estabilitzada i fora de perill.

Força i desitjos de recuperació

Amics i companys de professió han expressat la seva consternació pels fets i han enviat missagtes de força i ànims a Carri Fisher. El seu company en la saga "Star Wars" Mark Hamill, que interpretava Luke Skywalker, li ha enviat tot el seu amor.


L'actor que interpretava Chewbacca ha enviat un missatge a través de Twitter.

Anar al contingut