L'actriu Anne Heche va saltar a la fama a la dècada dels 80 per participar en la sèrie "Another World" (Reuters)

L'actriu Anne Heche, en estat crític després d'un accident de cotxe a Los Angeles

Per motius que es desconeixen, l'actriu de "Seis días y siete noches" ha perdut el control del vehicle que conduïa a gran velocitat i ha xocat contra una casa

L'actriu nord-americana Anne Heche es troba hospitalitzada en estat crític després de tenir un accident de cotxe aquest divendres a Los Angeles.

Segons expliquen mitjans locals, Heche conduïa un Mini Cooper blau a gran velocitat per la urbanització Mar Vista fins que, per motius que es desconeixen, ha sortit de la carretera i ha xocat contra una casa.

Arran del cop, s'ha produït un greu incendi que ha dificultat el rescat de l'actriu. El cos de Bombers de Los Angeles ha trigat més d'una hora a sufocar les flames, accedir al vehicle i traslladar Heche a un hospital proper. Així ho han explicat els bombers en un comunicat:

"Els bombers van trigar 65 minuts a accedir, acotar i extingir completament les persistents flames dins de l'estructura molt danyada, i rescatar una dona adulta trobada dins del vehicle, que ha estat traslladada a un hospital de la zona pels paramèdics de LAFD en estat crític."


No hi ha més ferits, tot i que l'estructura de l'edifici ha quedat notòriament danyada.

Segons ha explicat una font propera a l'actriu a la cadena de televisió CNN, Anne Heche es troba a l'UCI amb "cremades greus":

"L'Anne té sort d'estar viva. Té cremades greus i l'espera una llarga recuperació. El seu equip i la seva família encara estan intentant processar què li ha pogut passar per tenir aquest accident."

En un vídeo difós pel portal TMZ, es pot veure com la càmera de seguretat d'una casa de la mateixa urbanització ha captat el vehicle de l'actriu circulant a gran velocitat, just abans de la col·lisió.

Segons diuen aquests mitjans, abans d'aquest xoc, Anne Heche hauria topat contra el garatge d'una altra casa de la mateixa urbanització de Los Angeles.

No se sap si l'actriu es trobava sota l'efecte de l'alcohol o d'alguna droga.

Anne Heche, de 53 anys, va saltar a la fama a la dècada dels 80 per participar en la sèrie "Another World". Posteriorment, es va consolidar protagonitzant les pel·lícules "Donnie Brasco" (1997), "Volcano" (1997), "Sé lo que hicisteis el último verano" (1997) o "Seis días y siete noches" (1998).

A part de la seva vida professional com a actriu, Heche es va fer molt coneguda als Estats Units per la seva relació amb la presentadora Ellen DeGeneres, del 1997 al 2000, i posteriorment amb l'actor James Tupper.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTelevisióCinema
Anar al contingut