MacDowell assegura, amb humor, que s'ha inspirat en els homes per deixar enrere el tiny dels cabells (Europa Press / Mickael Chavet)
MacDowell assegura, amb humor, que s'ha inspirat en els homes per deixar enrere el tiny dels cabells (Europa Press / Mickael Chavet)

L'actriu Andie MacDowell es planta: "Vull ser vella, n'estic tipa d'intentar ser jove"

En una entrevista, ha admès que l'edat un factor important a Hollywood, però remarca que està contenta de lluir els cabells sense tenyir

RedaccióActualitzat

L'actriu nord-americana Andie Macdowell, de 64 anys, ja en té prou d'intentar semblar més jove. En una entrevista al Youtube de la periodista Katie Couric, l'actriu nord-americana ha reafirmat que no pensa lluitar contra el pas del temps i que seguirà lluint els seus cabells grisos.

"Quants anys creus que aparento? En faré 65, què passa? Sembla que en tingui 75 només perquè ja no em tenyeixo?", li diu a l'entrevistadora. A més, explica que se li escapa el riure quan algú li diu que així sembla més gran.

"M'és igual, vull ser vella. N'estic tipa d'intentar ser jove, no vull ser jove", remarca. "Ser una persona gran intentant semblar jove és molt cansat, no em ve de gust", diu.

Això malgrat que reconeix que la joventut està d'allò més valorada a Hollywood. "En el meu sector en particular, crec que els càstings són més fàcils quan tens trenta anys. Després tot és més complicat", admet.

L'actriu, a l'arribada de la gala dels Oscars d'enguany (REUTERS / Eric Gaillard)

En aquest sentit, recorda una desagradable anècdota que li va passar durant un festival de cinema, quan acabava de fer els 40.

"Em va entrevistar una dona, una dona jove, i una de les preguntes va ser: 'com se sent en envellir i perdre la teva bellesa?'", recorda l'actriu. "Em va fer sentir tristesa per ella, perquè vaig pensar que algun dia estaria en el meu lloc", explica.

Macdowell, que darrerament ha protagonitzat la sèrie "Maid" a Netflix, assegura que hi ha "un període de transformació" quan els actors i les actrius es fan grans, una etapa en què "la gent no sap què fer amb nosaltres", lamenta.

Tot i això, diu que se sent bé amb la seva edat i que ja fa temps que ha optat per deixar de tenyir-se: "Ho vaig anar comentant amb la meva perruqueria, feia temps que en parlava i la gent em deia que era massa aviat, però era una idea que tenia des de petita."

Finalment, explica, el pas definitiu va arribar durant el confinament, quan va veure que "tenia raó", que li quedava bé l'arrel blanca que li creixia:

"A mesura que creixia, els meus ulls ressaltaven i el color semblava una mica diferent. M'agradava més com em quedava la pell. Em donava més poder. Em sentia més poderosa, més autèntica i més jo mateixa".


S'ha inspirat en els homes

Amb humor, l'actriu també explica que per prendre la decisió s'ha inspirat en els homes, especialment en el seu pare, per fer el cop de cap definitiu:

"La meva mare va morir quan tenia 53 anys, i jo 23. Mai no la vaig poder veure envellir. Però sí que vaig veure el meu pare. D'alguna manera m'he inspirat en ell, i també en George Clooney."

Tot i la defensa del seu aspecte, l'actriu també remarca que ara se sent així, però que "potser d'aquí a 10 anys" canvia d'opinió. Aquesta és l'entrevista:

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinema
Anar al contingut