Josep Linuesa ha aconseguit més de 28.000 subscriptors al canal de YouTube en poques hores (Twitter)

L'actor Josep Linuesa demana suport a Twitter després de més d'un any sense feina

Ha aconseguit multiplicar el nombre de subscriptors del canal de YouTube que ha obert per buscar una font d'ingressos

Irene Vaqué ReigActualitzat

D'una vuitantena de subscriptors a més de 28.000. La crida de l'actor Josep Linuesa a Twitter per aconseguir més seguidors al seu canal de YouTube ha sobrepassat, amb escreix, l'objectiu que tenia.

Tot va començar amb un tuit de Linuesa, de 54 anys i una cara coneguda de l'escena catalana, apel·lant a la solidaritat a través de la xarxa després de més d'un any d'estar sense feina i també "sense ingressos ni ajuts".

 

 

Linuesa ha quedat aclaparat per l'èxit de la crida. "Walking Street Films", el canal des d'on mostra els carrers de Mèxic i que va crear amb la intenció que acabés sent una font d'ingressos, ha sumat milers de subscriptors.

 

L'objectiu de la crida era arribar al miler de subscriptors, i el fet de superar de molt aquesta xifra ha fet emocionar l'actor, que ha agraït el suport:

 

 

Ell mateix ha explicat al programa de Catalunya Ràdio "Popap" que s'ha sentit "molt estimat" per la resposta:

 

Linuesa viu a Mèxic, on el va portar una sèrie per a Telemundo i Netflix.

Enmig de la pandèmia i sense perspectives immediates de feina, ha optat per continuar vivint a Amèrica. Per ara no ha rebut cap oferta laboral en ferm, però "el canal ara sí que és una feina", comenta. Per rendibilitzar-la, necessita almenys 4.000 hores de visualitzacions.

Entre els centenars de persones que li han donat suport hi ha altres actors com David Bagés, Manel Barceló o Jordi Martínez.

 

 

 



Mónica Corral, també actriu i parella de Linuesa, ha seguit la seva estratègia de buscar nous camins a YouTube, en aquest cas amb el canal "En los zapatos de Mónica", per descobrir racons de la ciutat de Mèxic. El seu canal, en el moment d'escriure aquest article, no arriba als 500 seguidors.

 

La llarga carrera de Josep Linuesa

Josep Linuesa té una trajectòria àmplia. Ha participat en nombroses sèries de TV3, entre les quals "Les de l'hoquei", "La Riera, "Cites" i "Ventdelplà", i en d'altres de fa més anys, com "La granja", "Secrets de família" i "Estació d'enllaç". També va actuar en altres sèries, com "Las chicas de hoy en día", "Amar es para siempre" i en capítols de "Cuéntame" i "El Ministerio del Tiempo".

Al cinema, ha treballat sota les ordres de Vicente Aranda, Mario Camus o Patricia Ferreira, mentre que en teatre ha estat autor i director de "Rick y Edu" i "Cada día estoy mejor".

Els últims anys se l'ha pogut veure a "La marquesa d'O.", "El diario de Moscú", "¡Qué desastre de función!", "T'estimo, però no tant" i "Pares i nines", aquestes dues últimes sota la direcció de Miquel Murga.

ARXIVAT A:
TeatreTelevisióCinemaTwitterViral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut