Roma

L'actor James Gandolfini, protagonista de "Los Soprano", mor d'un atac de cor a Roma

L'actor nord-americà James Gandolfini mor d'una crisi cardíaca als 51 anys. Va participar en nombroses pel·lícules com a actor secundari, però la fama li va arribar com a protagonista de la multiguardonada sèrie televisiva "Los Soprano". Gandolfini era a Roma, de vacances.

RedaccióActualitzat
Ha mort l'actor nord-americà James Gandolfini, conegut sobretot pel seu paper a la sèrie "Los Soprano". L'actor, de 51 anys, que estava passant uns dies de vacances a Roma, hauria tingut un atac de cor.

Gandolfini va arribar a guanyar en tres ocasions un Emmy com a millor actor en sèrie dramàtica i també un Globus d'Or per aquesta sèrie televisiva, on encarnava Tony Soprano, un cap de la màfia que lluita per equilibrar la seva vida familiar amb la seva carrera criminal.

Nascut a Nova Jersey, el seu pare era de Borgotaro, Itàlia, i la seva mare es va criar a Nàpols. Abans d'actor va ser, entre altres coses, cambrer i gerent d'un club. El seu primer paper conegut va ser el 1993, quan va interpretar un sicari de la màfia a "Amor a boca de canó", de Tony Scott. Va fer una quarantena de pel·lícules, entre les quals destaquen "Joc de gàngsters", amb John Travolta, o "The Mexican", amb Brad Pitt i Julia Roberts. Álex de la Iglesia també el va dirigir a "Perdita Durango".

L'últim film que ha fet és "The Incredible Burt Wonderstone", rodat l'any passat i interpretat per Jim Carrey, Steve Carell i Steve Buscemi. La pel·lícula encara no s'ha estrenat a Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut