L'actor de "Riverdale" Ryan Grantham va confessar el crim i els seus pensaments homicides a la policia (Pexels/ Kat Wilcox)
L'actor de "Riverdale" Ryan Grantham va confessar el crim i els seus pensaments homicides a la policia (Pexels/ Kat Wilcox)

L'actor de "Riverdale" Ryan Grantham, condemnat a cadena perpètua per matar la mare

Grantham també va conspirar per assassinar el primer ministre del Canadà, Justin Trudeau

Actualitzat

Cadena perpètua per a l'actor Ryan Grantham, conegut per interpretar Jeffrey Augustin a la sèrie "Riverdale", després d'haver admès que va assassinar la seva mare, Barbara Waite, el 2020, i que va conspirar per matar el primer ministre del Canadà, Justin Trudeau.

El jove, de 24 anys, va confessar haver disparat a la seva mare mentre tocava el piano a casa seva, al nord de Vancouver. Immediatament després, va gravar amb una càmera Go-Pro el cos de la víctima, mentre deia: "Li he disparat a la nuca. Ella hauria sabut que era jo."

Després del crim, segons el relat dels fiscals, va beure cervesa i fumar marihuana durant hores. L'endemà va pujar al cotxe amb tres pistoles, munició i 12 còctels Molotov que ell mateix va preparar, així com amb material d'acampada i les indicacions per arribar a la residència Rideau Cottage, on viu Justin Trudeau.

Hauria conduït uns 200 quilòmetres, però finalment va girar cua i va acabar a una comissaria de la policia, on va confessar l'assassinat, i hauria explicat la seva intenció de matar el primer ministre, un desig que hauria escrit al seu diari.


Volia cometre atemptats massius

Grantham també volia cometre un atemptat massiu al pont Lions Gate de Vancouver i a la Universitat Simon Fraser, on estudiava.

Precisament, durant el judici, els seus advocats van argumentar que patia ansietat i depressió i que tenia pensaments suïcides i homicides mesos abans de matar la seva mare.

El Tribunal Suprem de la Colúmbia Britànica a Vancouver l'ha condemnat a cadena perpètua sense possibilitat de llibertat condicional durant els primers 14 anys.

A banda de "Riverdale", Grantham també va actuar a "Supernatural", així com a la pel·lícula "Diary of a Wimpy Kid" o a "The Carpenter's Miracle".

ARXIVAT A:
CulturaCinema
Anar al contingut