La selecció del jurat que havia de jutjar Gooding s'acabava de posar en marxa (Europa Press)

L'actor Cuba Gooding evita un judici per violació perquè arriba a un acord amb la víctima

L'acord arriba just quan havia de començar el judici i un any després que Gooding fos declarat culpable en un altre cas d'agressió sexual

El popular actor nord-americà Cuba Gooding Jr. ha arribat a un acord, aquest dimarts, amb una dona que l'acusava d'haver-la violat fa deu anys a l'habitació d'un hotel a Nova York, i que reclamava 6 milions de dòlars d'indemnització.

L'acord extrajudicial, els detalls del qual no han transcendit, ha arribat just quan acabava de començar la selecció del jurat que s'havia d'encarregar del judici civil, a la cort federal de Manhattan, segons ha avançat la cadena ABC.

La víctima ha mantingut el seu anonimat fins ara, però la setmana passada el jutge va dictaminar que hauria de revelar el seu nom durant el judici. En aquest hi haurien pogut testificar tres dones més que han acusat l'actor d'abús sexual.

L'actor, de 55 anys, sempre ha negat les acusacions de la dona, que assegura que el va conèixer l'agost del 2013 en un restaurant del Village de Nova York, i que aquest la va convidar a fer unes copes a l'hotel on s'allotjava.

La dona assegura que l'actor li va demanar que l'acompanyés a la seva habitació mentre es canviava de roba, i li va barrar el pas quan va intentar marxar.

A més, explica que li va dir que no a Gooding diverses vegades, "però ell no parava de tocar-la". L'actor, però, assegura que aquesta trobada va ser consentida.

L'acord es produeix un any després que el guanyador de l'Oscar el 1996 pel seu paper d'un jugador de futbol a "Jerry Maguire" fos declarat culpable en un altre cas en què una dona l'acusava d'haver-la grapejat quan era treballadora d'un bar nocturn.

ARXIVAT A:
Estats UnitsCinemaAgressió sexual
Anar al contingut