L'actor viu a les illes Caiman, on treballa de venedor (Flickr - CC BY 2.0)

L'actor Armie Hammer admet haver abusat emocionalment d'exparelles, però nega violació

L'intèrpret de "Call me by your name", de qui s'ha conegut el fetitxisme amb pràctiques caníbals, ha revelat que va patir abusos sexuals quan tenia 13 anys

RedaccióActualitzat

L'actor Armie Hammer admet haver abusat emocionalment d'exparelles, però nega que les hagi violat.

Ho ha dit en una entrevista aquest cap de setmana al diari "Air Mail", on ha revelat que va patir abusos sexuals per part d'un religiós. L'entrevista l'ha fet després que el 2021 sortissin a la llum converses seves que evidenciaven el seu fetitxisme sexual amb pràctiques caníbals, que finalment van desencadenar acusacions d'abusos sexuals per part de diverses dones, inclosa una violació. 

Des d'aleshores, la policia de Los Angeles va obrir una investigació i l'intèrpret de "Call me by your name" es va allunyar dels focus.

En l'entrevista, Hammer explica que "les dinàmiques de poder" estaven desequilibrades perquè ell era una estrella i reconeix que va abusar emocionalment d'elles i tot plegat ho redueix a un comportament "estúpid" i "egoista".


Rebutja l'acusació de violació

En l'entrevista, Armie Hammer rebutja l'acusació de violació per part d'una dona que va ser parella seva, identificada com a Effie. Hammer assegura que el que va passar va ser "consensuat" i que ella, suposadament, va planejar "tots els detalls".

L'actor ha estat treballant com a venedor a les illes Caiman, on va créixer, i diu que s'ha sotmès a tractament i que està "agraït per la recuperació". Però també ha llançat una crítica a la "cultura de la cancel·lació" que, considera, no dona cap "oportunitat a la rehabilitació".

Hammer també ha revelat que un religiós en va abusar sexualment quan tenia 13 anys, fet pel qual, diu, podria tenir interès per les pràctiques de submissió i dominació sexuals, conegudes amb la sigla BDSM.

Armie Hammer ha tingut dos fills amb Elizabeth Chambers i el juliol del 2020 la parella va fer pública la seva separació, sense cap referència a la polèmica que envoltava l'actor.

Armie Hammer i Elizabeth Chambers (Flickr - CC BY 2.0)

Al febrer del 2021, Chambers, però, va dir que estava "en xoc" pel que s'havia descobert del seu exmarit: "Fa setmanes que intento processar tot el que ha passat. No em vaig adonar de tot el que no sabia."

 

L'actor ha tornat a la pantalla, però no de la manera que ell voldria: fa uns mesos s'ha estrenat a HBO Max una sèrie documental relatada per les víctimes dels abusos sexuals de l'actor. Es titula "House of Hammer".    

 

 

ARXIVAT A:
FeminismeEstats UnitsCinema
Anar al contingut