Rubí

L'abraçada entre els pares del nen mort a la Rambla i l'imam de Rubí

Prop de 700 persones han homenatjat els dos veïns de Rubí morts en l'atropellament de la Rambla: un nen de 3 anys i el seu oncle avi

Actualitzat

Prop de 700 persones han omplert aquest dijous al vespre la plaça de l'ajuntament de Rubí en una concentració contra el terrorisme i en record dels dos veïns del municipi, un nen de 3 anys i el seu oncle avi, morts en l'atropellament massiu a la Rambla la setmana passada. Un dels moments més emotius de l'acte ha estat l'abraçada entre el pare del nen i el substitut de l'imam de la mesquita de Rubí, Driss Salym.

El gest ha arrencat els aplaudiments dels assistents, que han cridat el lema de totes les concentracions de rebuig als atemptats: "No tinc por".

Una abraçada viral

L'emotiva abraçada s'ha convertit en viral a les xarxes socials. S'hi ha referit, fins i tot, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau:

Un minut de silenci 

Durant l'acte s'ha guardat un minut per les víctimes i han intervingut l'alcaldessa, Ana María Martínez, i l'inspector en cap de la Policia Local de Rubí, Oriol Sánchez.

En acabar l'acte, el pare del nen mort s'ha acostat als nens de la comunitat musulmana per saludar-los, mentre molts ciutadans han dipositat espelmes, flors, missatges i peluixos en un altar improvisat a la gespa de la plaça de l'ajuntament.

 

 

La concentració ha comptat amb l'assistència de tots els representants del govern i dels partits locals, a més dels serveis d'emergència i cossos de seguretat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut