Imatge compartida per la conselleria andalusa de Salut (Miri Cartoon)

La xarxa critica per masclista un dibuix compartit per la Conselleria de Salut andalusa

La imatge d'un policia i una sanitària amb el lema "Som equip" provoca molts comentaris negatius sobre l'actitud de l'agent amb la dona

RedaccióActualitzat

"Se l'emporta detinguda o li fot mà?" és un dels comentaris destacats dels molts que ha rebut el dibuix que ha compartit a Twitter la Conselleria andalusa de Salut, que mostra un policia que passa el braç per les espatlles d'una sanitària i porta el lema "Som equip". Gairebé tots consideren la imatge desafortunada i masclista i queda clar que no aconsegueix el missatge d'ànims que se suposa que pretenia.

És un dibuix que firma Miri Cartoon, una il·lustradora aficionada, i la conselleria l'ha compartit "com a homenatge als nostres professionals sanitaris durant aquesta pandèmia".

 

 

El Facebook de l'autora és ple d'imatges de personal sanitari. Després de les reaccions que ha recollit, la conselleria ha explicat que Miriam té una germana metge i que el dibuix que ha aixecat tanta polseguera és un encàrrec que va rebre:

"Aquest dibuix és l'encàrrec d'una parella, Olga i Raúl, que han lluitat en aquesta pandèmia des de flancs diferents i han volgut tenir amb aquesta il·lustració un record del que el seu treball ha significat. Units"

 

Les interpretacions que n'han fet els que han vist la il·lustració al Twitter de la Conselleria de Salut no són positives.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut