Eran Zahavi en una imatge d'arxiu.
Eran Zahavi, celebrant un gol en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)

La violència obliga a suspendre el derbi de Tel Aviv entre el Hapoel i el Maccabi

El derbi de Tel Aviv entre el Hapoel i el Maccabi va haver de ser suspès abans d'arribar al descans, amb 1-1 al marcador per una successió de fets violents. El primer incident va arribar quan un aficionat del Hapoel va saltar al camp i va agredir Eran Zahavi, exjugador de l'equip que ara és l'estrella del màxim rival. Zahavi s'hi va tornar i van començar les hostilitats.

El derbi de Tel Aviv entre el Hapoel i el Maccabi va haver de ser suspès abans d'arribar al descans, amb 1-1 al marcador per una successió de fets violents. El primer incident va arribar quan un aficionat  del Hapoel va saltar al camp i va agredir Eran Zahavi, exjugador de l'equip passat al màxim rival. Zahavi s'hi va tornar i van començar les hostilitats.

El fet que l'àrbitre decidís expulsar Zahavi, lluny de calmar l'ambient, va provocar l'efecte contrari. El jugador del Maccabi en un principi no va voler marxar del camp i el director esportiu, Jordi Cruyff, va estar a punt d'ordenar als seus jugadors d'abandonar el partit.

El joc es va reprendre però al cap d'un minut es va haver de tornar a aturar perquè aleshores van ser els seguidors del Maccabi els que van envair la gespa de l'estadi Bloomfield per anar a buscar els aficionats del Hapoel, amb els consegüents enfrontaments amb les forces de l'ordre. El joc va ser aturat definitivament.