Els concentrats a l'exterior de Lledoners van sentir el "bona nit" de Junqueras
Sant Joan de Vilatorrada

La veu de Junqueras travessa els murs de Lledoners cridant "bona nit"

Des de fa més de tres mesos un noi que s'autoanomena Joan BonaNit va a Lledoners a desitjar bona nit als presos independentistes

RedaccióActualitzat

S'autoanomena Joan BonaNit, i des del 4 de juliol va a Lledoners a desitjar bona nit als presos independentistes. Aquest dimarts a la nit, quan es complia un any de presó dels Jordis, hi va tornar com fa cada dia des de fa més de tres mesos.

Va ser un dels moments més emotius de la concentració a l'exterior de la presó per demanar el seu alliberament i retre'ls homenatge.

Megàfon en mà els va anomenar un per un per desitjar-los bona nit. Oriol Junqueras li va respondre cridant des de la seva cel·la.

 

El Joan BonaNit no vol ensenyar la cara perquè, diu, no vol protagonisme. Hi va "pel sentiment que tinc cap a ells".

"Jo vinc aquí i vinc com un sentiment que tinc cap a ells i és un dels motius pels quals no surt enlloc la meva cara perquè no puc tenir aquest protagonisme. Penso que l'important és el que es fa i no qui ho fa."

 



Moltes persones han volgut mostrar-li el seu agraïment a les xarxes, com la campanya que demana la llibertat d'Oriol Junqueras o la dona de Josep Rull, que li diu "el nostre ídol" i acaba amb un "gràcies, gràcies i moltes gràcies".

 

En el seu perfil de Twitter, el jove ha assegurat que va ser un "bona nit especial, diferent, envoltat de gent".

 

Fa uns dies els presos li van voler mostrar el seu agraïment amb una samarreta que li van entregar signada a través d'un altre reclús que sortia en llibertat.

ARXIVAT A:
Oriol JunquerasJosep RullJordi TurullRaül RomevaJordi CuixartJordi SànchezJoaquim FornProcés catalàIndependència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut