Església de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.
Església de Sant Climent de Taüll, a la Vall de Boí.
La Vall de Boí

La Vall de Boí torna a obrir al públic dues esglésies romàniques del conjunt declarat patrimoni de la humanitat

El conjunt declarat patrimoni de la humanitat afegeix a les quatre esglésies que de moment es mantenen obertes tot l'any les de Sant Feliu de Barruera i la Nativitat de Durro.

RedaccióActualitzat
La Vall de Boí obre al públic aquesta Setmana Santa el Centre del Romànic i 6 esglésies del seu conjunt declarat patrimoni de la humanitat. A les quatre esglésies que de moment es mantenen obertes tot l'any s'afegeixen aquests dies les de Sant Feliu de Barruera i la Nativitat de Durro.

Així doncs, i en horari de matí i tarda, les esglésies de Santa Maria i Sant Climent de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d'Eric la Vall, i ara també les de Sant Feliu de Barruera i la Nativitat de Durro es podran visitar fins Dilluns de Pasqua, 1 d'abril. També es faran visites guiades a tot el conjunt arquitectònic.

Després de Setmana Santa, continuaran obertes les esglésies de Taüll, Eric i Boí i el Centre del Romànic, i tornaran a tancar les de Barruera i Durro.

Les tarifes d'entrada a les esglésies són de 3 euros a Sant Climent de Taüll i de 2 euros a la resta, excepte per a Santa Maria, que és gratis. Hi ha tiquets conjunts més econòmics, passis anuals i descomptes per a grups i clients d'establiments turístics de l'Alta Ribagorça.

El més destacat d'aquesta Setmana Santa al conjunt romànic és l'estat en què es troba Sant Climent de Taüll, en plenes obres de restauració de les pintures originals, que els visitants poden contemplar.
Anar al contingut