L'institut serà una de les localitzacions on es gravaran escenes de la sèrie "The Crown"
L'institut serà una de les localitzacions on es gravaran escenes de la sèrie "The Crown"
Vielha

La Vall d'Aran, escenari de la joventut de Lady Di a la sèrie "The Crown" de Netflix

L'institut de Vielha i les pistes de Baqueira i de Beret seran alguns dels escenaris on es recrearan els anys de joventut de la princesa Diana

RedaccióActualitzat

L'equip de la sèrie "The Crown", que narra els esdeveniments viscuts per la reina Elisabet II d'Anglaterra i la seva família, ja està gravant la quarta temporada de la sèrie. Algunes de les escenes d'aquesta quarta temporada es rodaran a Catalunya, en paratges de la Vall d'Aran.

La productora de "The Crown" ha triat els paisatges aranesos per recrear l'institut suís Alpin Videmanette on va viure i estudiar Diana de Gal·les abans de conèixer el príncep Carles. Encara no es coneixen les localitzacions definitives, però es podrien rodar escenes a l'institut de Vielha i en altres punts de la vall.

 


El rodatge a la Vall d'Aran podria començar a finals de mes i ja s'han fet els càstings per buscar extres per a algunes escenes de la sèrie. Aquest divendres s'hi han presentat uns 200 aspirants. Busquen homes i dones que esquiïn. Els falten encara perfils d'homes anglosaxons de 25 a 50 anys.

Portar a la Vall d'Aran una de les produccions amb més pressupost de Netflix és un revulsiu per al territori i per això l'alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, posarà instal·lacions municipals a disposició de la productora:

"Això es rodarà a finals de març. Al voltant del dia 28 es rodaran les escenes a Vielha, a l'institut, i després es faran les escenes de Baqueira i a Beret, a les pistes."

Un equip de producció ja s'instal·larà a la Vall d'Aran a partir de la setmana vinent per quedar-s'hi tot aquest mes.

La tercera temporada de la sèrie, que ja es pot veure a la plataforma "Netflix", presentava l'actriu Olivia Colman en el personatge de la reina, Helena Bonham Carter com la seva germana, la princesa Margarita, i Tobias Menzies com el príncep Felip.

La quarta temporada recrearà la dècada dels anys 80 i presentarà dos personatges nous: la princesa Diana i Margaret Tatcher. L'actriu Emma Corrin interpretarà el paper de la princesa de Gal·les.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

 

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut