Rugbi

La USAP guanya al camp del Bayonne (25-26) en la vuitena jornada del Top 14

Tercera victòria consecutiva de la USAP al camp del Bayonne. En partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga Top 14, els de Perpinyà van guanyar per la mínima en un enfrontament molt emocionant. Els nord-catalans es van arribar a avançar per 3 a 15 a la primera part amb dos assaigs de Maxime Mermoz, però quatre xuts a pals del Bayonne van equilibrar el marcador. Es va arribar al descans amb empat a quinze. A la segona part, tres xuts entre pals de Jerome Porical van donar la victòria als de Perpinyà davant un Bayonne que només va poder fer dos assaigs sense la transformació posterior. Ara, la USAP se situa amb cinc victòries a la sisena posició de la classificació de la lliga Top 14. Dissabte que ve rebrà La Rochelle a l'estadi Aimé Giral.