Rugbi

La USAP de Perpinyà afronta amb ànims renovats el debut europeu a l'Amlin Cup contra l'Exeter anglès

La USAP de Perpinyà no està brillant en els inicis de la lliga francesa de rugbi. L'equip català ocupa la setena posició del Top 14 després d'acusar les nombroses baixes per la disputa del Mundial deb rugbi a Nova Zelanda però espera fer un pas endavant en el seu joc, en el debut, aquest dissabte, a l'Amlin Cup. El conjunt dirigit per Jacques Delmas s'enfronta a l'Exeter anglès a l'estadi Aimé Giral de Perpinyà amb l'ànim general de tornar a ser els que eren.

Actualitzat
Després dels canvis en l'equip tècnic, amb l'arribada de Jacques Delmas com a nou entrenador, i l'absència dels internacionals a causa del Mundial de Nova Zelanda, la USAP de Perpinyà ha tingut un començament de temporada complicat. Actualment setena al Top 14, la lliga francesa de rugbi, tothom espera que aquest primer partit europeu a casa contra l'Exeter anglès serà el revulsiu que necessita l'equip per reaccionar.

"Passem a un altra cosa. El que és important per nosaltres és millorar el joc de la USAP i ser capaços que l'equip torni a anar pel bon camí", ha assegurat l'entrenador català.

A més dels quatre subcampions del món francesos, la USAP també podrà comptar amb el seu fitxatge estrella, l'internacional gal·lès James Hook, que ja va fer un debut destacat dissabte passat a Tolosa de Llenguadoc.

Considerada com la petita Copa d'Europa, l'Amlin Cup permet tot i això a l'equip que guanya aquest trofeu de classificar-se directament per la pròxima edició de l'Heineken Cup, la màxima competició europea d'aquest esport. Un premi no gens menyspreable per a la USAP, que s'ha fixat el retorn a l'elit del rugbi europeu com a principal objectiu d'aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut