Casado diferencia la seva posició de la que ha pres Carmen Montón (EFE)
Casado diferencia la seva posició de la que ha pres Carmen Montón (EFE)

La Rey Juan Carlos arxiva la investigació per la llicenciatura d'ADE de Casado

RedaccióActualitzat

La Universitat Rey Juan Carlos (URJC) no ha detectat irregularitats en la llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) del president del PP, Pablo Casado.

La universitat ha arxivat la informació reservada que va obrir d'ofici. Segons ha explicat el rector de la URJC, Javier Ramos, al consell de govern de la universitat, el centre ha analitzat "els procediments formals administratius de l'alumne", com ara el seu expedient acadèmic complet, matriculació, pagaments, qualificacions, actes i convalidacions.

La Rey Juan Carlos diu que no hi ha cap error durant el temps que va cursar la llicenciatura:

"S'ha verificat la documentació remesa i van constatar que no hi havia indicis de cap error."

Tampoc han detectat cap problema en el trasllat de l'expedient de la Universitat Pontifícia de Comillas.

La URJC va obrir aquest procediment després de les informacions que posaven en dubte altres títols del currículum de líder del PP. La justícia investiga el Màster Oficial en Dret Autonòmic i Local que va cursar a la universitat.

Sobre aquest màster, la Universitat es limita a assenyalar que en ser un cas judicialitzat "està col·laborant amb la justícia aportant totes les dades que es requereixen". Assegura, però, que les convalidacions i les qualificacions obtingudes "ho van ser seguint el procediment i la normativa corresponent als estudis de postgrau".

La Complutense també ha trobat irregularitats en la llicenciatura de Dret que Casado va aconseguir al Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, propietat de la Comunitat de Madrid i adscrit a la Universitat Complutense.

ARXIVAT A:
Pablo CasadoUniversitat
Anar al contingut