Aficionats del Benfica van llançar bengales a la graderia del Vicente Calderón (Reuters)
Lliga de Campions

La UEFA podria sancionar l'Atlètic de Madrid per les bengales llançades per l'afició del Benfica

La UEFA sempre s'ha mostrat molt contundent amb incidents similars i no és el primer cop que passa al Vicente Calderón

Actualitzat

El centre d'atenció del partit de Champions League entre l'Atlètic de Madrid i el Benfica va passar per uns minuts de la gespa a la graderia, i és que l'afició portuguesa va començar a llançar bengales per celebrar el gol de Gaitán que significava l'empat. Bona part de les bengales van acabar impactant entre l'afició "colchonera", fet que va encendre els ànims. Va ser llavors quan l'àrbitre va decidir suspendre el partit durant uns minuts.

El balanç de l'incident es va saldar amb 10 persones ateses pels serveis mèdics per petites ferides sense consideració, entre les quals hi havia un nen de dos anys.

No és el primer cop que el Vicente Calderón viu incidents amb aficionats radicals de l'equip visitant. L'octubre de 2008, la policia va haver de carregar contra més de 1.000 seguidors l'Olympique de Marsella a la graderia de l'estadi de l'Atlètic de Madrid. La UEFA va sancionar els "colchoneros" per faltes greus en les mesures de seguretat amb el tancament del camp durant dos partits i una multa de 150.000 euros. Després de les al·legacions de l'Atlètic, el càstig va quedar reduït amb un partit a porta tancada.

Anar al contingut