Neymar i Mbappé
Neymar i Mbappé
Futbol Internacional

La UEFA obre una investigació al PSG per esbrinar si compleix la normativa del "fair play" financer

Les incorporacions de Neymar i Mbappé han aixecat les sospites de la UEFA

Actualitzat

La UEFA obert una investigació formal per esbrinar si el PSG ha complert la normativa del "fair play" financer. Així ho ha anunciat l'organització aquest divendres en un comunicat a la seva web. L'entitat que regeix el futbol europeu no farà mes comentaris sobre el cas mentre la investigació estigui en curs.

L'activitat al mercat de fitxatges d'aquest estiu del club de París, amb les arribades de Neymar per 222 milions d'euros i Kylian Mbappé cedit amb una opció compra obligatòria que podria ser de 180 milions d'euros, ha aixecat les sospites de la UEFA, que en els propers mesos examinarà tota la documentació per assegurar-se que el PSG no s'ha saltat les normes.

La reacció del PSG

El PSG, per la seva banda, s'ha mostrat estranyat per aquesta decisió de la UEFA. En un comunicat, el club afirma que "vam presentar el passat 23 d'agost, les dades que demostraven les operacions realitzades amb el Barcelona (Neymar) i la que estava en curs amb el Mònaco (Mbappé) complien amb les regles per a la temporada 2017-18" i agrega que el 31 d'agost van fer una nova consulta a la UEFA per detallar com s'integraria la inversió d'Mbappé als comptes del club.

El club de París ja va ser sancionat l'any 2014 per incomplir les regles del "fair-play" financer. Llavors, el PSG va rebre una multa de 60 milions d'euros i se li va limitar la inscripció de jugadors a la Lliga de Campions. En cas de ser reincident, podria ser penalitzat amb pèrdua de punts o fins i tot exclusió de les competicions internacionals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut