La UE desaconsella viatjar a Catalunya per "risc màxim" de Covid

En la darrera actualització del mapa que s'utilitza com a base per a les recomanacions de viatges a la Unió Europea, Catalunya entra en la categoria de risc més alta

Actualitzat

Catalunya està en "risc màxim" al mapa de contagis que s'utilitza com a base per a les recomanacions de viatges a la Unió Europea. El risc màxim equival a la recomanació d'evitar els viatges no essencials a les zones que apareixen en vermell fosc.

Al mapa del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties, Catalunya ja estava pintada de vermell fa 14 dies després de superar els 150 casos per cada 100.000 habitants i en dues setmanes ha passat a vermell fosc, amb més de 500 casos per cada 100.000 habitants. Aquesta categoria de color implica la "forta recomanació" de la Unió Europea de no viatjar-hi.

Catalunya és la tercera regió de la UE amb la incidència setmanal més alta de Covid-19: 722 casos per cada 100.000 habitants en els últims 14 dies. Al davant només hi ha Kypros, a Xipre, amb 1.126 casos, i l'Algarve, a Portugal, amb 795.

 

 

La situació també ha empitjorat a altres parts de l'estat espanyol, com Castella i Lleó i Navarra, que han entrat a la zona de màxima alerta, mentre que la resta del territori de l'Estat es manté en vermell.

 

 

       

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Unió EuropeaTurisme
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut