Cartell penjat en un taulell d'anuncis
Cartell penjat en un taulell d'anuncis
Barcelona

La UB retira cartells amb el seu logo que oferien "orgies" als estudiants

Actualitzat

La Universitat de Barcelona (UB) ha retirat uns cartells que van aparèixer aquest dilluns penjats a la Facultat de Matemàtiques amb el logotip oficial de la universitat que buscaven participants per organitzar orgies.

Els cartells, impresos en blanc i negre i que incloïen l'emblema oficial de la Universitat de Barcelona, portava el títol d'"Orgies UB" i un text que deia:

"Es busquen participants per a orgies, dia i lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions."

Els cartells no estaven signats, tot i que els autors s'identificaven d'aquesta manera:

"Som de les facultats de mates i bio amb ganes de passar-ho bé."

Un portaveu de la UB ha informat que els cartells han estat retirats perquè inclouen el logotip de la Universitat de Barcelona, que és aliena a aquesta crida, "i això suposa una apropiació del logo i la imatge de la universitat".

El mateix portaveu ha afirmat que serà difícil descobrir l'autoria dels cartells, que eren pocs, i ha dit que probablement es tracta d'una iniciativa d'un o diversos alumnes.

Missatges amb un contingut semblant també han circulat per les xarxes socials, en aquest cas animant els estudiants de la Universitat de Lleida a participar també en orgies, però fonts de la universitat lleidatana han dit que no tenen constància que hi hagi hagut cartells a les seves facultats.

ARXIVAT A:
Universitat
Anar al contingut