Pla tancat de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant una atenció als mitjans des de París l'onze de juliol del 2018
Pla tancat de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant una atenció als mitjans des de París l'onze de juliol del 2018

La UB demana explicacions a Colau per dir que li han ofert acabar la carrera "fàcilment"

La Universitat assegura que no permetrà "cap ombra de dubte" sobre les seves titulacions

Actualitzat

Poques hores després que l'alcaldessa Ada Colau afirmés que li havien ofert acabar la Universitat fàcilment, la Universitat de Barcelona ha assegurat que demanarà "explicacions per les seves insinuacions". La Universitat assegura que no permetrà "cap ombra de dubte" sobre les seves titulacions i que esperen que qualsevol sospita sigui denunciada però de "manera clara i puntual".

 

La universitat afegeix que no poden permetre que es dubti de l'honorabilitat del centre.

 

Ada Colau ha explicat que quan va entrar en política li van oferir "acabar la universitat fàcilment"

"M'han ofert acabar la Universitat fàcilment. M'ho va oferir una persona que no ho diries mai, una alta directiva d'una gran multinacional que va saber que només em faltaven uns crèdits de lliure elecció. Estic segura que, sincerament, patint per mi, coneixent altres casos, em va dir: 'escolta, que això ho podem fer molt fàcil, et puc ajudar a fer aquestes assignatures'. Jo li vaig dir: 'no, jo ho faré com ho he fet sempre, quan tingui temps m'hi dedicaré i faré aquestes assignatures'."

L'alcaldessa de Barcelona ha explicat que va estudiar la carrera de Filosofia i que la té "gairebé acabada", perquè li falten dues assignatures de lliure elecció.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut