Barcelona

La tuneladora de la línia 9 del metro porta prop d'un mes aturada

La tuneladora que treballa a la Zona Franca està aturada per diversos imprevistos. La màquina s'ha trobat un col·lector en força mal estat, i l'escut giratori que perfora el subsòl s'ha desgastat més ràpidament del que es preveia. No hi ha termini perquè la l'excavadora de túnels torni a funcionar.

Actualitzat
Una de les tuneladores de la línia 9 del metro de Barcelona, la que treballa a la Zona Franca, porta prop d'un mes aturada per imprevistos en el subsòl. La màquina s'ha trobat un col·lector en força mal estat, i l'escut giratori que perfora el subsòl s'ha desgastat més ràpidament del que es preveia.

L'aturada tècnica per assegurar el terreny i canviar les peces es pot allargar setmanes o mesos, un termini que el conseller d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, considera normal, ja que aquestes màquines acostumen a tenir problemes així. El conseller no creu que aquesta aturada afecti als terminis d'execució de les obres.

Per la seva banda, CiU creu que Nadal ha amagat informació sobre la gravetat de l'avaria i reclama que comparegui al Parlament per donar explicacions.
Anar al contingut