El portaveu de l'Ajuntament de Manresa, Toni Llobet, i l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyet, durant el balanç dels primers mesos de legi…
El portaveu de l'Ajuntament de Manresa, Toni Llobet, i l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyet, durant el balanç dels primers mesos de legislatura a la sala de premsa del consistori. 9 d'octubre de 2015. (Horitzontal)

La transformació dels antics jutjats de Manresa en la seu territorial del Govern començarà en els propers quatre mesos

Manresa (ACN).- La primera actuació per convertir l'edifici dels antics jutjats de Manresa en la seu de les delegacions de la Generalitat, començarà dins dels propers quatre mesos. Aquest divendres s'ha signat el conveni que detalla el termini i que també inclou una aportació de 400.000 euros per part del Govern. Així s'ha anunciat durant el balanç que ha fet l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el portaveu Toni Llobet, d'aquests primers mesos de mandat. Unes setmanes on, segons Llobet, s'han iniciat les tasques per "dignificar la ciutat" en aspectes com "la vida de les persones, l'espai públic i el nom de Manresa a l'exterior". Un treball fet "des de la convicció i el diàleg", segons el portaveu.

Actualitzat
Anar al contingut