Laia Ortiz, deixa la política
Laia Ortiz (ACN)
Barcelona

Laia Ortiz, tinent d'alcalde de Barcelona, deixa la política

RedaccióActualitzat

La segona tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, ha anunciat que plega de la política. Ho ha publicat a Facebook i ha explicat que seguirà defensant els valors en què creu, però fora de "la primera línia política".

Ortiz, de 39 anys, explica que deixa els càrrecs polítics feliç per l'experiència viscuda i argumenta que sempre ha pensat que a "la política s'hi està de pas i ningú no és imprescindible". Tanmateix, Ortiz confirma que els pròxims mesos encara estarà al servei del seu partit, Barcelona en Comú, i que ara li tocarà "repensar" la seva trajectòria professional fora de les institucions.

En aquest comunicat Ortiz fa balanç dels 13 anys que ha viscut a primera línia. La il·lusió dels inicis, quan va entrar l'any 2006 de diputada al Parlament de Catalunya amb Iniciativa per Catalunya-Verds, els moments durs que va viure al Congrés dels Diputats amb el govern del PP i les dificultats que va tenir per conciliar la seva vida laboral i familiar, i assegura que aquesta darrera etapa dedicada a la política municipal a la ciutat de Barcelona és l'experiència més bonica de la seva carrera política.

Agraïda per haver tingut aquesta oportunitat, es mostra convençuda que és el moment de fer un canvi i explorar nous camins, tenint més temps per la família i per la seva filla.

ARXIVAT A:
En comú
Anar al contingut